Audio Video in Multimedijski sistemi, svetovanje in projektiranje, dobava in montaža, integracija in support

Multimedija pri vas, doma ali v poslovnem okolju – od projekta do zagona sistema, vse na enem mestu, že več kot 25 let. Prisluhnemo vašim željam, ustrezno usmerimo in svetujemo, ter v nadaljevanju poskrbimo za pripravo in izvedbo projekta, vključno z dobavo in montažo naprav.
Poslovni prostori

Poslovni prostori

Celovite rešitve za lokale, trgovine, poslovne prostore, z vso potrebno podporo naročniku in uporabnikom
Multimedijske predavalnice in sejne dvorane

Multimedijske predavalnice in sejne dvorane

Multimedijske, v pravem pomenu besede. Video na vse načine- projekcija, videowall, 3D, več med seboj usklajenih projekcij, kar zagotavljamo z lastnim sistemom Multitasker. Audio na vse načine – navadni, govorniški, show mikrofoni, ozvočenja vseh vrst, od osnovnih, do najzahtevnejših, ki ustreza večini raiderjev. Primerna osvetlitev z ustreznim vodenjem, nadzorom, zagotovi popolno vzdušje, ki ustreza trenutnemu namenu.
Računalniški sistem obveščanja udeležencev preko zaslonov, tablic, mobilnih telefonov. Od projekta do zagona sistema, vse na enem mestu, brez inženiringov. Z vso skrbnostjo se posvečamo integraciji vseh sistemov in s tem zagotavljanju enostavnega upravljanja ter uporabniku prijazno izkušnjo. Priprava dvorane ni več stres, nastopajoči in poslušalci pa so navdušeni.
Restavracije, Lounge bari, Diskoteke

Restavracije, Lounge bari, Diskoteke

Audio-video oprema gostinskih obratov. CCCCC Clarus, Vander haus, Taman Organic, Hoteli Bernardin, Občina Izola, Cirkus Klub, AS Aperitivo, Cutty Sark Pub, Parlament Pub, Kavarna13, Le petit cafe, Jurman cafe lounge bar, Gostilna in pizzerija Jurman, Klub300 in še mnogi. Verjetno smo številka 1.
Celovite rešitve za lokale vseh vrst. Ponovno opremljanje ob prenovi objekta, je največja potrditev naše izvedbe in podpore naročniku tudi po predaji sistema. Preprosti sistemi ali najzahtevnejše postavitve, svetujemo, projektiramo, dobavimo, izvedemo vsa potrebna dela, verjetno vam že lahko pokažemo primer, ki bi ustrezal tudi vašim zahtevam.
Hoteli

Hoteli

Turisti na počitnicah ali poslovni gostje, v sodobnem času si hotela brez multimedijske opreme ne moremo več predstavljati.
TV sprejemniki, sistemi predvajanja glasbe in video vsebin, ozvočenje vseh prostorov, centralni nadzor z upravljanjem po prostorih.
Računalniški sistemi za lažjo komunikacijo z gosti, mobilne aplikacije, naročanje preko tablic, hrane v restavracijah, uslug ozirom dodatne ponudbe hotela.
Računalniški sistem obveščanja gostov preko zaslonov, tablic, mobilnih telefonov.
Nadzorno varnostni sistemi

Nadzorno varnostni sistemi

Nadzoru in varnosti namenjamo posebno pozornost. Nadzor sistemov izvajamo s sistemom, ki je plod lastnega znanja in razvoja. S tem je zagotovljena 100% fleksibilnost in natančnost.
Izvajamo tudi projekte tehničnega varovanja.
Dom

Dom

Celovite rešitve za dom, z vso potrebno podporo naročniku in uporabnikom
Avtomatizacija in multimedijska oprema hiš

Avtomatizacija in multimedijska oprema hiš

Multimedijski sistemi za najbolj zahtevne, vendar otročje lahko upravljanje – to je osnovno vodilo, user experienced.
TV sprejemnik, surround sistem, HI-FI sistem, multiroom – vse odgovore lahko dobite pri nas. Povejte kako si predstavljate, svetovali vam bomo, optimalno usmerili in zagotovili vse od projekta do konca – na ključ.
Poskrbimo tudi za integracijo sistemov v hiši, po želji, popolnoma ali samo delno, z lastnim sistemom v navezavi na KNX, na tablici, telefonu ali klasično na stikalu.
Lahko vas vodi sonce, lahko pa vi nadzorujete sonce, sistem omogoča oboje.
Nimate inštalacij pa nočete nereda v hiši? Tudi to ni velika težava, ker imamo nekaj sistemov, ki delujejo brezžično.
Posebno skrb namenjamo podpori uporabnikom, ko boste naleteli na težavo, vam bodo naši specialisti z veseljem priskočili na pomoč. Na voljo je helpdesk za večje težave pa imamo mobilne ekipe.
Načrtovanje

Načrtovanje

Z ustreznim načrtovanjem si zagotovimo pričakovan končni rezultat
Projektiranje

Projektiranje

Za popoln rezultat, je potrebna dobra priprava, dober projekt, načrt...
Za multimedijske sisteme pomeni dobra priprava, prisluhniti željam naročnika, mu ustrezno svetovati in nato po usklajeni specifikaciji pripraviti projekt za izvedbo.
Za vse naše sisteme pripravimo projekt ali pa priredimo, popravimo obstoječe.
Z dobrim projektom gre težko narobe.

Celovite rešitve tal svetovanje, projektiranje, priprava tal, polaganje, vse na enem mestu, že več kot 25 let.

Ponujamo vam pestro izbiro talnih oblog, parket, vinil, pleteni vinil, tekstilne talne obloge, čistilni tepihi, tepihi,… Vse vrste talnih oblog vam tudi strokovno vgradimo.
Logo 2tec2
V Sloveniji zastopamo 2TEC2 talne obloge. Na 2tec2.
Talne obolge

Kontakt

AVM d.o.o. 1000 Ljubljana
Slovenija
tel.: +386 01 432 91 43
gsm: +386 31 606 667
e-mail: info@avm.si
Davčna št.: SI65308743
Help desk — Pomoč Tel: +386 41 651 667
E-mail: pomoc@avm.si
Sporočilo poslano!

Odogovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

© Copyright 2023 AVM. All rights reserved.
Oblikovano in programirano z ♥ // Nik Klemenc