conference-room-768441_1280

Multimedijske predavalnice in sejne dvorane

Multimedijske, v pravem pomenu besede. Video na vse načine- projekcija, videowall, 3D, več med seboj usklajenih projekcij, kar zagotavljamo z lastnim sistemom Multitasker. Audio na vse načine – navadni, govorniški, show mikrofoni, ozvočenja vseh vrst, od osnovnih, do najzahtevnejših, ki ustreza večini raiderjev. Primerna osvetlitev z ustreznim vodenjem, nadzorom, zagotovi popolno vzdušje, ki ustreza trenutnemu namenu.

Računalniški sistem obveščanja udeležencev preko zaslonov, tablic, mobilnih telefonov.
Od projekta do zagona sistema, vse na enem mestu, brez inženiringov.
Z vso skrbnostjo se posvečamo integraciji vseh sistemov in s tem zagotavljanju enostavnega upravljanja ter uporabniku prijazno izkušnjo. Priprava dvorane ni več stres, nastopajoči in poslušalci pa so navdušeni.

Sejna2
ambient-taman

Restavracije, Lounge bari, diskoteke

Audio-video oprema gostinskih obratov. CCCCC Clarus, Vander haus, Taman Organic, Hoteli Bernardin, Občina Izola, Cirkus Klub, AS Aperitivo, Cutty Sark Pub, Parlament Pub, Kavarna13, Le petit cafe, Jurman cafe lounge bar, Gostilna in pizzerija Jurman, Klub300 in še mnogi. Verjetno smo številka 1.

Celovite rešitve za lokale vseh vrst. Ponovno opremljanje ob prenovi objekta, je največja potrditev naše izvedbe in podpore naročniku tudi po predaji sistema.
Preprosti sistemi ali najzahtevnejše postavitve, svetujemo, projektiramo, dobavimo, izvedemo vsa potrebna dela, verjetno vam že lahko pokažemo primer, ki bi ustrezal tudi vašim zahtevam.
Preverite, ne bo vam žal. 

hotel1
Hotel2

Hoteli

Turisti na počitnicah ali poslovni gostje, v sodobnem času si hotela brez multimedijske opreme ne moremo več predstavljati. 
TV sprejemniki, sistemi predvajanja glasbe in video vsebin, ozvočenje vseh prostorov, centralni nadzor z upravljanjem po prostorih.
Računalniški sistemi za lažjo komunikacijo z gosti, mobilne aplikacije, naročanje preko tablic, hrane v restavracijah, uslug ozirom dodatne ponudbe hotela. 
Računalniški sistem obveščanja gostov preko zaslonov, tablic, mobilnih telefonov.
Preverite, ne bo vam žal. 

Nadzorno varnostni sistemi

Nadzoru in varnosti namenjamo posebno pozornost. Nadzor sistemov izvajamo s sistemom, ki je plod lastnega znanja in razvoja. S tem je zagotovljena 100% fleksibilnost in natančnost.
Izvajamo tudi projekte tehničnega varovanja. 

Video1